Choose language:

News

Estonian Winner 2019,BOB White Coastal Lotteland Lotte

140_t1.jpg

At Estonian Winner 19 IDS White Coastal Lotteland Lotte was BOB,BB,BOB jun,brother Lotteland Bruno was BOS Jun,Estonian JunW19,BM2.judged:Mari Palgi,EST

Eesti tähtsaimal  näitusel tuli  Lotte  tõu parimaks sheltiks ja sai tiitli Eesti Võitja  19.Lotte vend Bruno oli parim isane juunior.

 

Uus kutsikas Šveitsist

138_t1.jpg

Tänan Gabrielat pika sõidu eest,2200km läbis autoga 8 Euroopa riiki ja tõi mulla isase 5 kuuse sheltie kutsika Achors Surprise Ikaruse,kelle isa elab Saksamaal ja ema on sündinud Prantsusmaal.Uusi aretuskoeri on väga vaja.Gabriela oleme teinud 14 aastat koostööd ja tema kennelis on mitmeid koeri minu kennelist.Kennel on praegu parimaid Šveitsis ja palju häid kasvandikke elab Euroopas.

Sweden Winner18 Sweden Champion

132_t1.jpg

In Stockholm at Sweden    Winner18   Sida  take Sweden Winner18+Sweden Champion Title.Very hard competetion,70 shelties-30champions.In august she got  Finland Champion title.

Käisime Sidaga Rootsis Stockholmis Rootsi võitja näitusel.Sida oli Tõu parim sheltie,sai Rootsi võitja ja Rootsi tšempioni tiitli,osales ligi 70 sheltit,neist 30 olid tšempionid.

Now we take   brake and hope,that Sida   get puppies in march 19.

 

1 2 3 4
- admin -
web by: designpattern.ee
powered by AXIS CMS
counter
up